WPF C# sample fails with null reference

Hit [start] Select source from dialog Webcam tally LED comes on (so far so good) Exception dialog for "Object reference not set to the instance of an object"

Id #21666 | Release: None | Updated: Jan 15 at 7:27 PM by tlhintoq | Created: Jan 15 at 7:27 PM by tlhintoq

An error occured while capturing the video image

I am working on a windows form application in visual studio 2012. The webcam was working great when I build the solution at first but later on when I rebuild the solution and click on start button...

Id #21657 | Release: None | Updated: Jan 13 at 11:37 AM by basheer_ahmed | Created: Jan 10 at 4:52 AM by basheer_ahmed

An error occured while capturing the image

I am working on a windows form application in visual studio 2012. The webcam was working great when I build the solution at first but later on when I rebuild the solution and click on start button ...

Id #21656 | Release: None | Updated: Jan 16 at 7:28 AM by Dipika008 | Created: Jan 10 at 4:38 AM by basheer_ahmed

Error 292 Assembly generation failed -- Referenced assembly 'WebCam_Capture' does not have a strong name

Everything is working fine when I am running it as an individual project. But after adding the same code and same reference in my own project I got this error. Error 292 Assembly generation failed...

Id #21645 | Release: None | Updated: Jan 7 at 2:20 PM by arunveligatla | Created: Jan 7 at 2:20 PM by arunveligatla

BEWARE: THIS DOESN'T WORK

it may work on devices with only one webcam but not all devices.

Id #21241 | Release: None | Updated: Aug 20, 2014 at 3:11 PM by deanforu44 | Created: Aug 20, 2014 at 3:11 PM by deanforu44

After stop is clicked, then after continue is clicked, the app is not working

Hi, The app is working when start is clicked till stop is clicked, and we can take any no of pictures and save them. But when STOP is clicked, I am not able to resume the app. CONTINUE functionalit...

Id #20851 | Release: None | Updated: Mar 25, 2014 at 6:23 AM by ravishankaryes | Created: Mar 25, 2014 at 6:23 AM by ravishankaryes

Problem when using as windows service using C#

the execution stay "forever" blocked on the line "webcam.Start(0);"   The steps I made Create 2 threads in thread 1 create a window Form with PictureBox inside. In the other initialize the webcam ...

Id #15855 | Release: None | Updated: May 10, 2013 at 6:01 AM by dparvin | Created: May 11, 2011 at 1:18 AM by paulorb_hell

  • 1-7 of 7 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items